So Fucking Special i april

image

Glæder mig meget til at se den færdige produktion af næste sæson af So Fucking Special. Vi var så heldige at de var nysgerrige omkring arkade kulturen i Chassis Arcade og den kultur der er skabt i lokalerne på Faksegade 19, 2100 Østerbro. De var forbi ugen forinden hvor G-Slænget (de personer som kommer jævnligt om onsdagen) charmerede og brillierede i dets mangfoldige venskab og rummelighed. Jeg vil ikke afsløre for meget andet end det bliver vist på DR onsdag den 13. April og lægger online en hel måned efter. Jeg kan forstå at vi er episode 2. Hold øje med traileren/introen – den var mega fed at skyde.

Kan godt lige afsløre at jeg gennemførte Super Mario Land på min klassiske Game Boy imens de filmede. Den er backlit (blær)

Nogle gode dage med et super team fyldt med ildsjæle og nysgerrighed. Dorthe Sylvest Pedersen var producer og Christine Feldthaus er vært. Yderst professionelle og informative både dem foran og bagom kameraet.

Check lige t-shirten der hinter til www.facebook.com/tetriseuropeanchampionship (Europamesterskaberne i Tetris)

Posted in TV