Sprælske tanker på året (Ren-skrevet tekst) af Niels Vagn.

Forord:

For en lille uge siden, gav Niels Vagn, på 86 år, sig tid til at fortælle om sit liv som barn under krigen. Siden den tid har Niels Vagn skrevet og publiceret. Tidligere på året læste jeg i hans bog og i dag gav jeg håndtryk, og lovning på, at følgende (og seneste tekst) bliver lagt ud på nettet via min hjemmeside.

Ordene er Niels Vagns, jeg har blot ren-skrevet dem.

 

 

2016

Sprælske tanker på året.

 

Kære allesammen.

Lad os sammen gå mod uvidenheden.

Kongehuset er sat op som et afgudsbillede, som fanatisk kristne tilbeder i tomhedens afguderi til det latterlige, en marionet for folket. En narresut for folket, som tror at det er vejen frem og frelse.

Kun tåber dyrker orden. Gud er død.

Hvad gør du for at gøre livet bedre for andre? Til glæde for menneskeheden har vi trods alt den gode kapitalisme og ved siden ad den den onde kapitalisme, som har grebet forstyrrende ind på denne sidste komet, vores klode. Menneskets grådighed og religiøse forstyrrelser har kun skabt ødelæggelser og had, krige og atter krige igennem hele menneskehedens tilværelse på denne blodige jord. De gode, de græder og de onde ler. Aldrig har den onde kapitalisme ødelagt så meget på vores klode. Takket være, at vi bliver styret af psykopater – åndelige middelmådigheder. Vampyrer af værste slags levende døde, som har gjort sig selv til menneskelige guder. Løgnere af værste slags mordere med blod på hænderne resten af deres usle liv.

Tænk at vi mennesker er tilskuere til denne talentløshed verden over, hvor den ene politiker overfuser den anden og bruger ordet idiot om hinanden. Der er ingen rigtig Gud til, kun menneskeskabte guder i al deres løgn og had mod anderledes tænkende mennesker.

Pas på vampyrerne de regerer denne verden.

Bort med folkekirken den bruger 22 mia. om året. Bort med kongehuset og forfængeligheden og det øsle forbrug. Jeg, Niels Vagn, siger tak for alt igennem 300 år. For jeg kender min Danmarkshistorie.

Mine tanker er trukket op som et anker – Godt nytår Niels Vagn.

Kongen var for mange år siden øverste myndighed for Danmarks kirker og det var straffbart ikke at gå i kirke dengang. Kongemagten sidder gratis på ejendomme som tilhører staten. Til en værdi på 40 milliarder og som staten, det er dig og mig, holder i pæn stand til tre milliarder om året.

Den herskende klasse lever i overflod. Man har hørt at det er 50 pengekonger der ejer Danmark.

Sangen får vinger og vinder over alt.

Træd ind i en verden af det guddommelig, og du vil kunne mærke det i kunsten. Du vil kunne høre det i musikken og i kærligheden, som går os til mennesker.

Jeg elsker den bevægelse som enhver musikalsk tone gør til en overvældende visuel følelsesmæssig oplevelse du ikke kan finde andre steder uden at rejse ind i dig selv.

Sang og musik er det der skal til for at redde denne verden. Musik, musik og atter sang og musik.

Dette skønne lands kaos, Danmark. Tilbage er magtens væsen og uvæsen. Gud bevare dem og dem der forlader Danmark.

Amen.
Fattig og tilfreds, er rig nok.
Stol på det?
Venlig hilsen
Niels Vagn.

 

P.S. Eftertryk tilladt.

2) Snakkemaskinerne har overtaget roret. Og det er bestemt ikke handlingens kvinder eller mænd.

3) Vi nærmer os afgrunden. Tak? Og finanskrisen er på vej. Tak for det, siger den kloge.

 

 

Seneste scannede klæde:

Sprælske tanker på året