DM i PONG 24. Sep med flyer

EM i TETRIS er veloverstået. Tilfreds med udfordringerne, løsningerne, oplevelserne, vinderne, samarbejdet – faktisk tæt på det hele. Dog bliver det større, vildere og all around mere energisk næste år. Umiddelbart tror jeg ikke at jeg involverer flere samarbejdspartnere end Morten (stream) Julian og det sted vi afholder det, samt evt. sponsorer. Teamet fungerer og har nu arbejdet sammen i nogle år.

13245313_915698791871948_9114659492585383813_n

(billede af trænings hygge)

 

Følelsen jeg sidder med efter eventafvikling vil typisk være en af to:

1.Tomheden som opleves af forfatteren efter færdigskrevet roman eller serie-benchwatcheren der har færdiggjort sidste afsnit i sidste sæson.

2. Endofin-overflod som opleves efter hård fysisk træning – gerne lige efter badet.

Jeg sidder tilbage med endofinkicks, en strøm af minder og ser hvordan glæden deles på nettet. Billeder og venskaber spredes. Dejligt.

Hvis man træner til et marathon, så stopper lysten ikke ved målstregen. Ethvert konkurrencemenneske vil opnå et bedre resultat næste gang.

Billeder og info om EM i TETRIS kommer, det lover jeg!

 

DM i PONG! 24. September 2016

dmipong

Og nu med dato!

Vi spiller på Hockey/Fodbold-mode, altså den variation, hvor du styrer to streger. Dvs. der er fire streger på skærmen i alt + en firkantet bold.

Hastighed og størrelse af streger skal jeg teste. Umiddelbart tænker jeg, at vi starter med længste streger, mest sløve hastighed og sætter så sværhedsgraden mere og mere op.

Der kommer kvalifikationsrunder på Herlev Bibliotek 16. september, hvor vinderne sikrer sig en plads i DM (springer kvalifikationsrunderne over) og ret sikkert får transporten betalt.

Luksus.

Yderligere kvalifikationsrunder og finaler afholdes den 24. september på:

Vangede Spilbibliotek
Vangede Bygade 45
2820 Gentofte

 

Samarbejdspartnere:

image005  (bibliotek)

GD Festival Logo GRAY

logo