efag.dk

e-fag

Sommerferien er slut og jeg fortsætter arbejdet med www.efag.dk.

Samarbejdet med SkolenMir på Vangede Spilbibliotek fortsætter også. Vi har stadig een lektion tilbage for at færdiggøre forløbet om de første 6 generationer. Planen er at fortsætte med flere generationer og snakke både nuværende generation og give et bud på fremtiden, gerne Augmented Reality og  Virtual Reality.

Herefter vil jeg snakke med holdet om andre emner, som de synes vi skal udvikle på. Det er også min ambition at kunne klargøre al materiale, så det giver mening at printe ud/trykke. På den måde er der informations materiale klar, til andre biblioteker, messer, klasser etc.

Link til Skolen Mir: http://skolenmir.dk/skolen-mir-har-indledt-et-samarbejde-med-vangede-bibliotek-om-at-lave-et-nyt-fag-kaldet-e-fag.html